VÄRMLANDS ÄLDSTA POLEDANCINGSKOLA, ANNO 2012

”Träningsformen som inte bara är till för alla utan HELT plötsligt är det roligt att komma i form”

2012 var året Louise E Chatteli tog sporten poledance till Värmland. Allt började på Karlstad dansstudio och sen efter det har utvecklingen haft en överraskande framåtanda för Karlstadpoledancing med egna lokaler, uppträdanden, kickoffer, mässor, möhippor, svensexor, färjestadsspelarnas fruar, Helltons handbolls lag och många fler har gått genom Karlstadpoledancings lokaler under åren.
Samarbeten som med kommunen, fd SATS, Medborgarskolan m.fl. Uppdrag till musikvideon så som Swedish house maffia, Icona pop och många fler, tv-program och uppmärksammats i tidningar, nyheter till landet runt!
Poledance har under åren växt i Värmland och idag är Karlstad med stor sannolikhet den staden med flest studios/statsstorlek i Sverige vilket gör staden till en riktig poledancingstad!<3

Vi har kurser för alla, både för dig som aldrig tränat innan och för fortsättare. En otroligt bra träningsform och du har kul samtidigt du tränar.

Kurs
13 veckors kurser, ett tillfälle i veckan, 60 min

Pris
999:-

NÄSTA KURSSTART
Höstterminen 2019

 


Nybörjare

Karlstadpoledancing/Karlstad Dansstudio

Karlstadpoledancing kommer att lägga stor fokus på att du som elev ska utvecklas individuellt till en bättre poledansare tillsammans med Karlstad Dansstudio. Karlstad dansstudio har utbildningar från balett akademins yrkes linje, utbildade koreografer, danserfarenheter från London, Paris, New York, teateruppsättningar så som sound of music, bakgrundsdansare till ett urval som Da Buzz, Tommy Körberg, melodifestivaler och mycket mycket mera.
En stor satsning på utveckling i dansstyrkans tecken. Så en poledancingkurs kommer att innebära 13 tillfällen varav 4 av tillfällena kommer att fokuseras på dansstyrka och stretch. Detta är mest riktat mot dig som aldrig dansat tidigare, men passar även dig som har en dansbakgrund och vill utvecklas mer såklart. Dessa lektioner kommer hjälpa dig att utveckla dina danslinjer och stryka för att ta dig till en ny nivå på stången.

 

Vad är Poledance/Polefitness?

Sporten som bygger upp både muskler och självförtroende. En vacker och krävande träningsform. Redan på 1100-talet dansades det poledance – men då av män. Senare utvecklades det åt cirkus-hållet och senare bar – och klubbhållet. Under 2000-talet har polefitness utvecklas mer och mer över hela världen som en populär träningsform och utövas av båda könen, alla åldrar.

Träningsformen är en blandning mellan akrobatik, gymnastik och dans. Bara i Sverige just nu finns det olika tävlingar i poledance bland annat SM.

 

999kr

Start September 2019
60min, ett tillfälle i veckan 

Få en gedigen grund till att börja med poledance, passar för dig som endast vill testa på för att ha det som träningsform eller för dig som kanske vill satsa på poledance som den sport den är. 15år och uppåt. 

Nybörjare 30+

999:-

Start September 2019
60min, ett tillfälle i veckan 

Få en gedigen grund till att börja med poledance, passar för dig som endast vill testa på för att ha det som träningsform eller för dig som kanske vill satsa på poledance som den sport den är. 30år och uppåt. 

Nybörjare 40+

999:-

Start September 2019
60min, ett tillfälle i veckan 

Få en gedigen grund till att börja med poledance, passar för dig som endast vill testa på för att ha det som träningsform eller för dig som kanske vill satsa på poledance som den sport den är. 40år och uppåt. 

Nybörjare mamma pole

999:-

Start September 2019
60min, ett tillfälle i veckan 

Få en gedigen grund till att börja med poledance och samtidigt ha ditt barn med dig, passar för dig som endast vill testa på för att ha det som träningsform eller för dig som kanske vill satsa på poledance som den sport den är. Alla barn i alla åldrar är välkomna:)

Elit gruppen

999:-

Start September 2019
60min, ett tillfälle i veckan

Här hamnar du när du klarat alla nivåer hos oss:) Här samlas de som satsar på uppvisningar, galna tricks eller tävlingsugna. 

 

Har du dansat pole tidigare?

Vi har ett nytt kursupplägg från och med hösten 2017 så för er som dansat poledance tidigare måste maila in till oss då vi har andra tider för er andra dagar i veckan.
OBS! Har ni inte dansat hos oss tidigare så kommer ni att få gå en provlektion för att veta vilken grupp/nivå ni kommer att passa i.

Maila oss på info@karlstadpoledancing.se eller tyck på knappen nedan

 

Showgruppen

Vi har en showgrupp som erbjuder proffsig scenshow, dans och musik till fest, företagsevent, kickoff och bröllop